Všestranná chemikália - butylakrylát

správy

Všestranná chemikália - butylakrylát

Butylakrylát, ako všestranná chemikália, nachádza široké uplatnenie v náteroch, lepidlách, polyméroch, vláknach a náteroch, pričom zohráva významnú úlohu v rôznych priemyselných odvetviach.

Priemysel náterov: Butylakrylát je bežne používaná zložka v náteroch, najmä v náteroch na báze vody.Slúži ako zmäkčovadlo a rozpúšťadlo, zlepšuje priľnavosť, trvanlivosť a lesk náterov.Butylakrylát tiež zlepšuje reologické vlastnosti náterov, čím uľahčuje ich nanášanie a prácu s nimi.

Lepidlá a tmely: Vďaka svojim vynikajúcim lepiacim vlastnostiam a odolnosti voči poveternostným vplyvom je butylakrylát široko používaný v rôznych lepidlách a tmeloch.Nachádza sa v lepidlách na spracovanie dreva, obalových lepidlách, stavebných lepidlách a automobilových lepidlách, ktoré spájajú rôzne materiály ako kov, plasty, sklo a vlákna.

Priemysel polymérov: Butylakrylát je rozhodujúci monomér na syntézu rôznych polymérov.Môže kopolymerizovať s inými monomérmi, ako je etylakrylát, metylakrylát atď., za vzniku kopolymérov s rôznymi vlastnosťami a aplikáciami, ako sú kopolyméry butylakrylát-etylakrylát (BE) a kopolyméry butylakrylát-metylakrylát (BA/MA).

Vláknina a prísady do náterov: Butylakrylát možno použiť ako prísady do vlákien a náterov na zlepšenie ich vlastností.V textilnom priemysle zvyšuje mäkkosť a odolnosť syntetických vlákien voči oderu.Butylakrylát v náteroch zlepšuje odolnosť voči vode, korózii a poveternostným vplyvom.

Výroba emulzií a živíc: Butylakrylát sa používa na výrobu emulzií a živíc na nátery, lepidlá, tmely a tmely.Tieto emulzie a živice vykazujú vynikajúce filmotvorné vlastnosti a chemickú odolnosť, vhodné pre rôzne priemyselné aplikácie.

Zaviazali sme sa dodávať vysokokvalitné a spoľahlivé produkty, ktoré uspokoja rôznorodé potreby našich zákazníkov.

Neváhajtekontaktuj náspre viac informácií o butylakryláte.

Email:nvchem@hotmail.com 

图片3


Čas odoslania: 10. apríla 2024